Menu
Braun

Wekker Braun, analoog

Rood/Rood
Braun
Wekker Braun, analoog
Rood/Rood
  Rood/Rood
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Klassieke analoge reiswekker AB1 van BRAUN, ontworpen door Dietrich Lubs eind jaren 80. Met zijn gemakkelijk af te lezen wijzerplaat en de iconische gele secondewijzer is het een voorbeeld van de ontwerpgeschiedenis van BRAUN. Het compacte formaat en de lichte constructie maken het de perfecte reisgenoot. De wekker heeft een verbeterd, stiller uurwerk en lichtgevende uren- en minutenwijzers. Met kwartsuurwerk op batterijen voor één AA-batterij, die niet is inbegrepen. De BRAUN producten die worden aangeboden op MAGAZIN zijn geproduceerd onder licentie van BRAUN door Zeon Ltd. De AB1 heet nu BC 02 als heruitgave model.

  Productinformatie

  Artikel nummer 201144

   Afmetingen: B 5,6 × D 2,5 × H 5,5 cm
   Gewicht: 50 g
   Materiaal: ABS plastic
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen