Weerstation Verandering

Weerstation Verandering
  € 169,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Zeker - niets is makkelijker dan op elk moment de informatie over de actuele weerstatus uit de betreffende app af te lezen. Als u echter houdt van de analoge, persoonlijke manier met een klassiek meetinstrument of als u het binnenklimaat wilt bewaken, is dit instrument de beste keuze: Dit mechanische weerstation combineert de belangrijkste meteorologische meetinstrumenten barometer, thermometer en hygrometer, die u informeren over de huidige weersomstandigheden. Uit de veranderingen in luchtdruk kun je het weerpatroon voor de volgende dagen afleiden. De meetwaarden van de thermometer en de hygrometer worden gebruikt om het binnenklimaat of zelfs de ontwikkeling van de weersituatie te controleren. De fijnmechanische meetinstrumenten zijn gevat in een gepoedercoate roestvrijstalen behuizing met een deksel van mineraalglas. De wijzerplaat is van zwart gecoat aluminium, de wijzers zijn van geanodiseerd aluminium. Het robuuste en onderhoudsvrije weerstation wordt vervaardigd door een fijnmechanische fabriek in het Erzgebirge. Dankzij de gebruikte materialen kan het weerstation zelfs in tegen weersinvloeden beschermde buitenruimten worden gebruikt.

  De technische gegevens: Meetbereik barometer: 950 tot 1070 hPa, nauwkeurigheid ± 3 hPa, meetbereik thermometer: -20 tot +40 °C, nauwkeurigheid ± 1 K + 1 schaalverdeling, meetbereik hygrometer: 20 - 80 % relatieve vochtigheid + 1 schaalverdeling.

  Exclusief geproduceerd voor MAGAZIN.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202449

   Dimensions: Ø 13 × D 3,3 cm
   Weight: 280 g
   Materiaal: Kast: roestvrij staal, zwart gepoedercoat; deksel: mineraalglas, wijzers: aluminium, rood geanodiseerd; wijzerplaat: aluminium, zwart gecoat, messing
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen