Menu

Weekplanner email

Weekplanner email
€ 299,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ontdek een reeks van goede producten die exclusief door Manufactum zijn ontworpen en speciaal voor ons volgens onze specificaties zijn gemaakt - je vindt deze producten exclusief bij Manufactum.

Prachtig uitzicht. Traditionele druk- en emailletechniek.

Wij hebben de Manufactum weekplanner gerealiseerd met een fabrikant die nog in staat is dergelijke objecten te produceren op het technische niveau van historische emaille borden. Emailleren en bedrukken worden bij de stenciltechniek in verschillende stappen uitgevoerd. Elke kleur wordt afzonderlijk aangebracht. Dit resulteert in een opvallend oppervlak - dat reeds kenmerkend was voor de historische modellen, maar dat niet kan worden vervaardigd met het eenvoudige zeefdruk- en transferdrukprocédé - en in een visueel overtuigend contrast tussen het matzwart van de schrijfvlakken en het hoogglanzend wit, rood en zwart.

Zaterdag komt de Sams.

Beschrijfbaar, magnetisch en voorbereid op zeer uiteenlopende planningseisen dankzij het doordachte ontwerp: De Manufactum weekplanner ondersteunt je doeltreffend, of je nu je persoonlijke dag- of weekroutine, je kantoor of je gezinsleven wilt organiseren. Komende afspraken kunnen worden genoteerd met een krijtstift of melkpen; voltooide taken kunnen spoorloos worden weggeveegd met een vochtige doek. Te betalen rekeningen, toegangsbewijzen, enz. kunnen met een magneet worden bevestigd; als u voldoende sterke exemplaren gebruikt, kunnen zelfs zware en groot formaat voorwerpen worden vastgehouden, zoals een sleutelbos, een grote telefoonlijst en nog veel meer. Zijn grootste kracht is echter zijn ontwerp. Naast de verticale dagelijkse oppervlakken heeft het twee horizontale schrijfvlakken aan de basis die u kunnen herinneren aan taken die geen verband houden met de dag; er wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen dagelijkse en weekendplanning. De vier kleine schrijfvlakken aan de linkerkant kunnen worden gebruikt als een dagplanner (ochtend, middag, avond, nacht), een kantoorplanner (Meier, Schmidt, Schneider, Fischer) of een planner voor een gezinshuishouden (Donald, Tick, Trick en Track). En wie wil, kan ook een volledige (maan)maand voorbereiden door de kalenderweek in te voeren: Dan wordt het een planner met een bereik van 28 dagen.

Productinformatie

Artikel nummer 67717

Magnetisch, beschrijfbaar weekbord van geëmailleerd plaatstaal, met camber. Bevestigingsgaten met rubberen oogjes.
Hoogte 53 cm, breedte 75 cm. Gewicht 1,3 kg. Geleverd zonder bevestigingsmateriaal en decoratie.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu