Menu
Manufactum

Weekplanner email

Manufactum
Weekplanner email
  € 299,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Prachtig uitzicht. Traditionele druk- en emailtechniek.

  Wij hebben de Manufactum weekplanner gerealiseerd met een fabrikant die dergelijke objecten nog kan produceren op het technische niveau van historische emaille borden. Het emailleren en bedrukken gebeurt bij de stencillingtechniek in verschillende arbeidsgangen. Elke kleur wordt afzonderlijk aangebracht. Dit resulteert in een opvallend oppervlak - dat al kenmerkend was voor de historische modellen, maar niet kan worden geproduceerd in het eenvoudige zeef- en transferdrukproces - en in een visueel overtuigend contrast tussen het matte zwart van de schrijfvlakken en het hoogglanzende wit, rood en zwart.

  Zaterdag komt de Sams.

  Beschrijfbaar, magnetisch en voorbereid op zeer uiteenlopende planningseisen dankzij het doordachte ontwerp: De Manufactum weekplanner ondersteunt u effectief, of u nu uw persoonlijke dagelijkse of wekelijkse routine, uw kantoor of uw gezinsleven wilt organiseren. Komende afspraken kunnen worden genoteerd met een krijtstift of melkstift; voltooide taken kunnen spoorloos worden weggeveegd met een vochtige doek. Te betalen rekeningen, toegangskaartjes, enz. kunnen met een magneet worden bevestigd; als u voldoende sterke exemplaren gebruikt, worden zelfs zware voorwerpen van groot formaat vastgehouden, evenals een sleutelbos, een grote telefoonlijst en nog veel meer. Zijn grootste kracht is echter zijn ontwerp. Naast de verticale dagelijkse vlakken heeft het twee horizontale schrijfvlakken aan de basis die u kunnen herinneren aan taken die niet afhankelijk zijn van de dag; er wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen dagelijkse en weekendplanning. De vier kleine schrijfvlakken aan de linkerkant kunnen worden gebruikt als dagplanner (ochtend, middag, avond, nacht), als kantoorplanner (Meier, Schmidt, Schneider, Fischer) of als planner voor een gezinshuishouding (Donald, Tick, Trick en Track). En wie wil kan ook een volledige (maan)maand voorbereiden door de kalenderweek in te voeren: Dan wordt het een planner met een bereik van 28 dagen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67717

   Magnetisch, beschrijfbaar weekbord van geëmailleerd plaatstaal, gebogen. Bevestigingsgaten met rubberen oogjes. Hoogte 53 cm, breedte 75 cm. Gewicht 1,3 kg. Geleverd zonder bevestigingsmateriaal en decoratie.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten