Menu
Weck

Weck® pottenbewaarklemmen

Weck
Weck® pottenbewaarklemmen
  € 3,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Constante klemkracht

  Zo herken je de Weck® pot: de typische inmaakklemmen waarmee het deksel van de inmaakpot wordt vastgezet. Wij leveren 12 stuks in een verzamelverpakking, u heeft twee klemmen per inmaakpot nodig.

  Gespecialiseerd in conserven

  De zegen van de hele zomer tuinoogst wordt "geconserveerd", en natuurlijk gebeurt dat in de potten van de Zuid-Duitse firma Johannes Weck. Wij leveren potten van verschillende afmetingen, elk met een bijpassend deksel. Rubberen bewaarringen en klemmen om de deksels aan de potten te bevestigen moeten apart worden besteld.

  Productinformatie

  Artikel nummer 200598

   Roestvrij staal. Temperatuurbestendig tot 180 °C (maximaal 200 °C). Lengte 3 cm, breedte 9 mm. Gewicht 2 g per stuk. Geschikt voor de vaatwasser, maar niet voor de magnetron.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen