Menu

Weck® pottenbewaarklemmen

Nieuw
Weck® pottenbewaarklemmen
€ 1,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
momenteel niet beschikbaar
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Constante klemkracht

Zo herkent u de Weck® pot: de typischeweckklemmen waarmee het deksel van de inmaakpot wordt vastgezet. Wij leveren 12 stuks in een verzamelverpakking, u heeft twee klemmen per inmaakpot nodig.

Gespecialiseerd in conserven

De zegeningen van de hele zomer tuinoogst worden "geconserveerd"weck, en dat gebeurt natuurlijk in de potten van de Zuid-Duitse firma Johannes Weck. Wij leveren potten in verschillende maten, elk met een bijpassend deksel. Rubberen inmaakringen en klemmen voor de bevestiging van de deksels op de potten moeten afzonderlijk worden besteld.

Productinformatie

Artikel nummer 200598

Roestvrij staal. Temperatuurbestendig tot 180 °C (maximaal 200 °C). Lengte 3 cm, breedte 9 mm. Gewicht 2 g per stuk. Geschikt voor de vaatwasser, maar niet voor de magnetron.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu