Manufactum

Watergeefpot voor plantenbakken

Manufactum
Watergeefpot voor plantenbakken
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf eind juni, nu beschikbaar voor bestelling
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Ook te planten: Watergeefpot voor plantenbakken

  Het idee is zo oud als de heuvels. Graaf een pot van laag gebakken en dus doorlatende klei in de grond en vul hem tot de rand met water, en de potwanden zullen gestaag vocht opnemen, opslaan en gelijkmatig weer afgeven aan de omgeving als het weer uitdroogt. Het is de eenvoudigste manier om een waterreservoir aan te leggen, en het werkt zelfs in plantenbakken.

  Denk aan je groenteplanten die in grote bakken op het balkon of tegen de muur van het huis staan. Op zonnige, warme zomerdagen hebben courgettes, komkommers, tomaten & co. bijzonder veel dorst en moeten ze vaker water krijgen. Met behulp van onze gieter voor plantenbakken kunt u zich een paar ritten met de gieter besparen: de kleipot met deksel wordt aan het begin van het seizoen in de plantenbak geplaatst en met water gevuld. Controleer regelmatig om de twee of drie dagen of hij moet worden bijgevuld om een continue toevoer naar uw planten te garanderen - dat is alles! Uw tomatenplanten in de container profiteren dubbel van deze zuinige bewateringsmethode, want omdat de grond aan de oppervlakte permanent droog blijft, wordt ook het risico van Braunrot verminderd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209568

   Tweedelig (gietpot en deksel) gemaakt van terracotta. Inhoud ca. 600 ml. Ø 7,5 cm, lengte 14,5 cm. Gewicht 375 g. Gemaakt in Duitsland. Handgemaakt, vorm en afmetingen kunnen licht variëren.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten