Menu
helo Heckelmann

Waslijn met oproller

helo Heckelmann
Waslijn met oproller
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 04.06.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Goed gewikkeld, snel uitgerekt. Mobiele waslijn met oproller.

  Houten waslijnopwinders zijn bijna in de vergetelheid geraakt, maar het wat ouderwets aandoende houten frame is allesbehalve verouderd en is nog even praktisch als 100 jaar geleden, toen waslijnen vaak tijdelijk werden gespannen in huis, op zolder of op het erf. Als hij niet wordt gebruikt, wordt de lijn gewoon op de spil gewikkeld, wat snel en gemakkelijk gaat dankzij de twee handgrepen. Op deze manier vastgezet, kan de waslijn ruimtebesparend worden opgeborgen tot het volgende gebruik, zonder in de knoop te raken of in een onbreekbare knoop te veranderen. Onze lijnwinder is gemaakt van massief, gelakt beukenhout. De lijn is gevlochten van robuust, waterbestendig sisal, dus het is echt touwwerk met een lange levensduur, en met een lengte van 20 meter kan hij minstens de was van een grotere wasmachine aan. Het toepassingsgebied is natuurlijk niet beperkt tot de huiselijke omgeving. Het is bijzonder praktisch voor vakantiegangers die in een camper of caravan reizen en tussendoor strandlakens of wasgoed willen ophangen om te drogen en te luchten (of als privacyscherm).

  Productinformatie

  Artikel nummer 205756

   Leiband van sisal, lengte 20 m. Winder gemaakt van gelakt beukenhout. Breedte 33 cm, zonder handvat breedte 16 cm, hoogte 24 cm. Totaal gewicht 460 g. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen