Menu

Warmte Composter Isolatie Plastic

Warmte Composter Isolatie Plastic
  € 87,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Let op: De levering van dit artikel kan enkele dagen langer duren dan aangegeven. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Hoge temperaturen, het hele jaar door

  In gesloten, goed thermisch geïsoleerde en optimaal geventileerde compostcontainers zoals deze van gerecycleerde kunststof worden in de zomer temperaturen tot 70 °C bereikt. Zelfs in de wintermaanden daalt de temperatuur meestal nooit tot het punt waarop de afbraak tot stilstand komt. De micro-organismen die nodig zijn voor de afbraak zijn dus het hele jaar actief en produceren de zo gewilde voedingsrijke compost. Als de dekselkleppen niet worden neergelaten bij hogere buitentemperaturen, bijvoorbeeld tijdens de zomermaanden, ondersteunt dit bovendien de regulering van de luchtcirculatie in de composteerder. De compostcontainer kan zonder gereedschap worden gemonteerd en hoeft niet verder in de grond te worden verankerd. Hij kan van bovenaf worden gevuld door twee grote openingen (69 × 35 cm); de gecomposteerde grond kan indien nodig gemakkelijk worden verwijderd door de ruim bemeten verwijderingskleppen (62 × 30 cm, één aan de voor- en achterkant). Warmtecomposters zijn het ideale alternatief voor open composthopen voor kleinere tuinpercelen, omdat ze minder ruimte in beslag nemen en het rottingsproces sneller verloopt. Het apart verkrijgbare vloerrooster houdt ongewenste dieren (knaagdieren en ander ongedierte) buiten - vooral belangrijk bij het composteren van voedselafval en etensresten. Het lichaam van de warmtewisselaar kan gewoon op het vloerrooster worden geplaatst.

  Productinformatie

  Artikel nummer 83897

   Deksel en body PE-HD (kunststof gemaakt van 100% post-consumer recyclaat). Deksel met vergrendeling. Ventilatiesleuven in de zij- en bodemzone. Volume 400 l. Hoogte 84 cm, breedte 75 cm, diepte 80 cm. Gewicht 12 kg.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu