Menu

Warmte Composter Isolatie Plastic

Warmte Composter Isolatie Plastic
€ 84,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Let op de toeslag voor bulk.

Algemene informatie

Hoge temperaturen, het hele jaar door.

In gesloten, goed thermisch geïsoleerde en optimaal geventileerde compostcontainers zoals deze van gerecycleerde kunststof, worden in de zomer temperaturen tot 70 °C bereikt. Zelfs in de wintermaanden daalt de temperatuur meestal niet tot het punt waarop de afbraak tot stilstand komt. De micro-organismen die nodig zijn voor de afbraak, zijn dus het hele jaar door actief en produceren de felbegeerde, voedselrijke compost. Als de dekselkleppen bij hogere buitentemperaturen, bijvoorbeeld tijdens de zomermaanden, niet worden neergelaten, ondersteunt dit bovendien de regulering van de luchtcirculatie in het compostvat.

De compostcontainer kan zonder gereedschap in elkaar worden gezet en hoeft niet verder in de grond te worden verankerd. Het kan van bovenaf worden gevuld via twee grote openingen (69 × 35 cm); de gecomposteerde grond kan indien nodig gemakkelijk worden verwijderd via de ruim bemeten uitnamekleppen (62 × 30 cm, telkens één aan de voor- en achterkant). Warmtecomposteerders zijn het ideale alternatief voor open composthopen voor kleinere tuinpercelen, omdat ze minder ruimte in beslag nemen en het rottingsproces sneller verloopt. Het apart verkrijgbare bodemrooster houdt ongewenste dieren (knaagdieren en ander ongedierte) buiten - vooral belangrijk bij het composteren van etensresten en voedselresten. Het lichaam van de warmtecomposteerder kan gewoon op het vloerrooster worden geplaatst.

Productinformatie

Artikel nummer 83897

Deksel en romp PE-HD (kunststof gemaakt van 100% post-consumer recyclagemateriaal). Deksel met vergrendeling. Ventilatiesleuven aan de zijkant en in de bodem. Inhoud 400 l. Hoogte 84 cm, breedte 75 cm, diepte 80 cm. Gewicht 12 kg.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu