Waring

Waring professionele blender

Schuko stekker
Waring
Waring professionele blender
Schuko stekker
  Schuko stekker
  € 529,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  De mixer.

  De blender (in deze vorm - motor onderin, glas bovenop - eigenlijk een staafmixer) is een belangrijk keukenapparaat voor pureren, mengen en hakken. Het is een multi-talent.

  U kunt het apparaat gebruiken voor: Sauzen - alle ingrediënten in de blender, die ze tegelijkertijd pureert en mengt; bouillon - indikken met eieren, dan wat ijskoude boter toevoegen; mayonaises - alle ingrediënten kort pureren, dan in een dun straaltje olie toevoegen; cocktails - volgens het recept alle ingrediënten in het glazen opzetstuk doen, voor de ijskoude versie nog wat ijsblokjes ongeperst toevoegen en alles samen pureren.

  Professioneel.

  Apparaten als deze professionele blender zijn ontworpen voor jarenlang gebruik. Zijn basis is gemaakt van hardverchroomd gegoten lichtmetaal, de motor heeft een vermogen van 330 W en draait het eendelige, speciaal geharde roestvrijstalen blad met twee snelheden: 16.000 of 22.000 tpm. Door zijn buitengewone kracht kan de blender zelfs een ijsvergruizer vervangen.

  Het mengproces wordt geoptimaliseerd door de gepatenteerde klaverbladvorm van de glazen container. De aandrijfkoppeling heeft met rubber beklede stalen tanden en kan gemakkelijk met een schroevendraaier worden vervangen. Het bladspaakwiel is gemonteerd in zeer robuuste bronzen bussen. Dus de hele eenheid is ontworpen voor belasting en duurzaamheid. Hij is afkomstig van Waring, een van de klassieke Amerikaanse fabrikanten van hoogwaardige blenders.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 10650

   Gegoten lichtmetaal. Glazen blad van borosilicaatglas; inhoud 1 l, hoogte 23 cm, Ø 12 cm. Stroomverbruik 330 W. Totale hoogte 38,5 cm, voet Ø 18 cm. Gewicht 4 kg. Kabellengte 1,9 m.
   Aardingscontactstekker (type F).
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen