Menu
J.K. Adams Company

Wandplank voor potten

J.K. Adams Company
Wandplank voor potten
  € 309,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Op de muur

  Dit model is ontworpen voor wandmontage. De houten delen zijn altijd gemaakt van het resistente, harde hout van esdoorn, dat hier geolied wordt om de levensduur van de planken nog verder te verlengen. Het frame en de beugels zijn van verchroomd staal (of roestvrij staal). De verschillende haken die bij elke plank horen houden kookgerei en keukengerei met geperforeerde handgrepen vast; keukengerei met eenvoudige haakgrepen kan worden opgehangen aan de zijkanten van de plankframes. U kunt de haken ook gebruiken om verse groene kruiden te drogen en ze op de plek bij het fornuis bewaren als specerij.

  Uit New England. Solide vakmanschap

  In hun ontwerp zijn deze planken heel typisch voor de Amerikaanse manier om de keuken open en gastvrij te maken. (Anders dan in Europa, waar het opbergen van keukengerei en potten in gesloten kasten vaak nog de voorkeur geniet). We vonden de planken in een handwerkwinkel in Vermont. Al 70 jaar maken zij meubels en keukengerei van het hout van de suikeresdoorn, die in deze streek in overvloed groeit.

  Baanbrekend werk. Open keuken, verlengd naar boven

  Het idee is niet zo nieuw: eenvoudigere constructies dan deze, die gemakkelijk konden worden opgehangen aan de plafondbalken van een houten huis (en waarop ooit de was werd gedroogd), werden al gebruikt door de eerste pioniersvrouwen in Amerika. Planken zoals hier gepresenteerd zijn nog alomtegenwoordig in Noord-Amerikaanse keukens - terwijl wij hier de voorkeur geven aan opslag in de kast (wat ons, vanwege de beperkte ruimte, soms dwingt tot niet erg praktisch stapelen).

  Productinformatie

  Artikel nummer 28129

   Geoliede maple houten plank. Roestvrijstalen beugels, elk bestaande uit arm en boog. Bij elke wandplank worden 6 bijpassende pottenhaken van vernikkeld spuitgietzink meegeleverd. 4 schroeven voor bevestiging op houten oppervlakken; voor bevestiging in metselwerk of beton moet het bevestigingsmateriaal bijpassend worden gekozen. Levering zonder kookgerei. Hoogte 29 cm, breedte 91,5 cm, uitsteeksel 20 cm. Gewicht 3,3 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen