Menu

Wandlamp MAG.

Wit / Kabel: Groen
Wandlamp MAG.
Wit / Kabel: Groen
169,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Een magnetische voet houdt de lampkop van de wandlamp MAG. volledig vrij om te bewegen op elk stalen materiaal. Een meegeleverde zelfklevende stalen plaat kan hiervoor als basis worden gebruikt. De platte armatuurkop, die aan één zijde is voorzien van een glazen diffusorpaneel, kan 355 graden worden gedraaid. MAG. vervult verschillende functies: als leeslamp naast het bed, als werklamp in de keuken en op vele andere plaatsen waar een wandlamp gewenst is maar geen stopcontact aanwezig is. Snoer: L 250 cm, veiligheidstekker (type F). De armatuur bevat LED-lampen. Lichtstroom: 450 lm, kleurtemperatuur: 2.700 K, nominaal vermogen: 4 W.

MAWA

Tot het zelfbeeld van de fabrikant van verlichtingsarmaturen mawa behoort de productie van verlichtingsarmaturen en -systemen met innovatieve technologieën en productieprocessen aan de rand van Berlijn. Bij ontwikkeling en ontwerp richt mawa zich op ontwerpen die een lange levensduur beloven. Een belangrijke zorg van de fabrikant is het verbruik van hulpbronnen bij de produktie van verlichtingsarmaturen in evenwicht te houden. Van de eerste schetsen tot prototypes die klaar zijn voor serieproductie, de armaturen van mawa zijn originelen. Het kleine team van het merk rond zijn lichtenthousiaste oprichter en doyen Martin Wallroth is al jaren een kracht om rekening mee te houden in de industrie, niet alleen wat betreft de individuele armaturen in ons assortiment, maar ook op het gebied van lichtontwerp voor tentoonstellings-, museum- en beursstandverlichting. Op alle gebieden overtuigen de producten van mawa zowel qua design en materiaal als in de uitvoering van oppervlak en detail en de lichttechniek.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 23005

Afmetingen: wandplaat: L 15 × B 6 cm, lampkop: Ø 12,5 cm, H 7,6 cm, D (totaal): 19,6 cm
Gewicht: 760 g
Materiaal: aluminium, poedergecoat of verchroomd; textielkabel
Design: Kressel + Schelle
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu