Menu

Wand- en Plafondlamp Stoofpot

Verkeerswit RAL 9016
Wand- en Plafondlamp Stoofpot
Verkeerswit RAL 9016
  € 49,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Deze universele wand- en plafondlamp overtuigt door zijn eenvoud. Contactdoos en kabel zijn verbonden door een edele cilinder. Gewoon in de fitting draaien en de lamp wordt een lichtgevend object. Een eenvoudig stopcontact van mooi materiaal, gemakkelijk te monteren aan plafond of muur.

  Stopcontact: E27. Lamp niet inbegrepen. Stroomverbruik: max. 60 W.

  MAWA

  Een onderdeel van het zelfbeeld van de armaturenfabrikant mawa is de productie van armaturen en verlichtingssystemen met innovatieve technologieën en productieprocessen aan de rand van Berlijn. Bij de ontwikkeling en het ontwerp richt mawa zich op ontwerpen die een lange levensduur beloven. Een belangrijke zorg van de fabrikant is het in evenwicht houden van het verbruik van hulpbronnen bij de productie van armaturen. Van de eerste schetsen tot prototypes die klaar zijn voor serieproductie, de armaturen van mawa zijn originelen. Het kleine team van het merk rond zijn lichtenthousiaste oprichter en doyen Martin Wallroth is al jaren een kracht om rekening mee te houden in de industrie, niet alleen wat betreft de individuele armaturen in ons assortiment, maar ook wat betreft lichtontwerp voor tentoonstelling, museum- en beursstandverlichting. Op alle gebieden zijn de producten van mawa overtuigend, zowel qua design en materiaal als qua uitvoering van oppervlak en detail en de lichttechniek.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 42717

   Afmetingen: Ø 8 x H 6 cm
   Gewicht: 250 g
   Materiaal: Staal, poedercoating
   Ontwerp: Martin Wallroth
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu