Demar Forge

Vouwstoel staal

Lichtgruen
Demar Forge
Vouwstoel staal
Lichtgruen
  € 89,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf begin juni, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Bijpassende tafel. Turkse koffiehuisstoel

  Hun felle kleuren geven het al van verre aan: deze stoelen zijn de perfecte aanvulling op onze bekende Turkse koffiehuis tafels. Ze hebben zelfs meer gemeen dan de poedercoating, want de stoelen zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal volgens hetzelfde principe als de tafels, zijn stabiel, stevig en, dankzij de daaruit voortvloeiende dubbele roestbescherming, uiterst weerbestendig. En dat is nog niet alles: de stoelen kunnen ook gemakkelijk worden ingeklapt en ruimtebesparend worden opgeborgen. Ruimte is een schaars goed, niet alleen in cafés en kroegen, maar ook op het balkon of terras thuis. Daarom kunnen deze stoelen bijzonder plat worden opgevouwen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209499

   Stalen frame met poedercoating, breedte 42,5 cm, diepte 44 cm, hoogte 85 cm. Zitting 31,5 × 42,5 cm, zithoogte 46,5 cm. Vouwafmetingen 97 × 42,5 × 11 cm. Gewicht 7,5 kg. Max. belasting 200 kg. De vier poten zijn voorzien van plastic doppen ter bescherming tegen lakschade of krassen. Gemaakt in Turkije.
   Kleur mintgroen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen