Menu

Vouwletters omkeerbaar

Vouwletters omkeerbaar
€ 10,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

(Niet alleen) voor stichtingen en testamenten

Deze vellen vertegenwoordigen het summum van upmarket-briefcultuur, enerzijds door hun opvallend hoge gramsgewicht van 150 g/m², anderzijds door hun talent om zich door middel van een speciale vouwtechniek in zichzelf en met zichzelf te sluiten. Tien grote vellen in het formaat 30 × 30 cm.

Productinformatie

Artikel nummer 75828

Zelfs als de boodschapper niet meer op het antwoord wacht: Dit betekenisvolle stuk papier geeft de inhoud van geschreven boodschappen (als het niet alleen herinneringen zijn) de perfecte vorm: De vellen in een ongewoon formaat (30 × 30 cm) van glad, fluweelzacht, crèmekleurig en zeer stevig papier (150 g/m²) zijn vel en envelop in één. Een ongewone vouwtechniek om de brief te sluiten maakt het gebruik van lijm overbodig.

10 vellen briefpapier (150 g/m2) in A6-formaat voorgevouwen, verpakt in folie. Met vouw instructies.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu