Menu

Vorstwerend vlies schapenwol

Vorstwerend vlies schapenwol
€ 9,90Basisprijs: € 4,95/ 1m²alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Weersta de koude Sophie.

Vooral de koude perioden in het voorjaar tot aan de IJsheiligen kunnen het succes van de tuinbouw ernstig schaden. Dit vlies van verwarmende schapenwol beschermt zaden en jonge planten tegen wind, kou en zelfs tegen de gevreesde late nachtvorst - niet alleen het bed, maar ook de vroeg geplante balkonbak kan worden gered van temperaturen onder het vriespunt. Overdag wordt het vlies gewoon onbedekt, en zodra het weer het toelaat, kan het volledig worden verwijderd - tot het volgende voorjaar. Bovendien bevordert het vorstbeschermingsvlies de groei dankzij zijn klimatiserende eigenschappen: een welkom neveneffect.

Productinformatie

Artikel nummer 68561

100% wol (100 g/m²), composteerbaar. Materiaal dikte 2 mm.
Lengte ca. 2 m, breedte ca. 1 m.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu