Menu

Vogelzaad Graan Mengsel

Vogelzaad Graan Mengsel
  € 39,90Basisprijs: € 7,98/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Het hele jaar nuttig: vogels voeren.

  Het komt steeds minder voor dat onze inheemse tuinvogels voldoende natuurlijke voedselbronnen tot hun beschikking hebben. Dit geldt niet minder voor veel plattelandsgebieden met een intensief gebruik van landbouwgrond dan voor de grote stedelijke agglomeraties met hun nette tuinen. Als gevolg daarvan worden zelfs gewone soorten als de mus nu als bedreigd beschouwd. De afname van de populatie in Duitsland - tot 50% in de afgelopen jaren - is misschien wel het meest opvallende voorbeeld. Vogelaars in Groot-Brittannië pleiten daarom al lang voor een aangepaste voeding gedurende het hele jaar, waarvan ook de vroeg terugkerende trekvogels op onze breedtegraden profiteren en die een belangrijke bijdrage kan leveren aan de instandhouding van de soort, mits enkele regels - zoals de keuze van het juiste voedsel - in acht worden genomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 80753

   Het mengsel van vette zonnebloempitten, energierijke pinda's, hennepzaad, havervlokken en sultana's maakt dit voer even geschikt voor veel inheemse vogels. Mussen en vinken geven bijvoorbeeld de voorkeur aan granen en zaden als voedsel, terwijl zachte voedseleters zoals roodborstjes, heggenbraunelles, merels, jeneverbessen of winterkoninkjes ook sultana's en havervlokken pikken. 5 kg in een plastic emmer van 10 liter
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen