Menu
Gelsenkirchener Werkstätten

Vogelvoederhuisje essenhout

Gelsenkirchener Werkstätten
Vogelvoederhuisje essenhout
  € 74,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Eenvoudige voedersilo voor tuinvogels.

  Het frame van essenhout is bedekt met een dak van hetzelfde hout, zodat het voedsel in de silo van plexiglas beschermd blijft tegen neerslag. Als u (met een inbussleutel) de vier stelschroeven draait die het frame en de uitstekende bodemplaat stevig met elkaar verbinden, verandert de afstand tussen beide - kleiner voor de fijne zaden en granen, groter voor pinda's, hazelnoten enzovoort. In de bodemplaat is een holte gefreesd, het dak is bevestigd en kan gemakkelijk worden opgetild wanneer er voer moet worden bijgevuld of de silo moet worden schoongemaakt. Het hout zal grijs worden door verwering. Zoals typisch is voor essen, kan de oorspronkelijke kleur ervan variëren.

  Productinformatie

  Artikel nummer 69704

   Grondplaat met waterafvoergaten. Lichaam van essenhout, voedersilo van plexiglas. Stevig ophangtouw van roestvrij staaldraad, met lus. Hoogte 29 cm, breedte 13 cm, diepte 13 cm. Gewicht 750 g. Levering zonder voering en zonder inbussleutel.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen