Menu
nest4nature

Vogelnestkast

nest4nature
Vogelnestkast
  € 34,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Nagenoeg natuurlijke nesten

  Dit is de eenvoudigste manier om een nesthulp te maken. Een stuk ongeschilde berkenstam wordt uitgehold en aan de ene kant voorzien van een basis; aan de andere kant wordt een berkenhouten dak geplaatst dat met houten deuvels is bevestigd. De nesthulp is bijzonder geschikt voor kleine vogels in holtes, zoals mezen, boomklevers of mussen. Sommige vogels zullen zich meer thuis voelen in dit nest dan in een "kunstmatig" nest. Hun broedsel is wellicht ook beter beschermd tegen nestrovers omdat deze kast onopvallend opgaat in de omgeving. Voor beschermde locaties.

  Productinformatie

  Artikel nummer 89072

   Gemaakt in Letland. Niet ontschorst berkenhout. Ophangkoord van sisal. Ingangsgat Ø 30-35 mm. Hoogte 25,5 cm, breedte 15 cm, diepte 21 cm. Gewicht 1,7 kg. In vorm en afmetingen lijkt het ene berkenhouten nestkastje echter slechts voorwaardelijk op het andere, omdat de grondstof een natuurproduct is.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen