Menu

Vogelbad op stok

Vogelbad op stok
  € 109,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Een slokje. In rust

  Een vogelbad verlevendigt elke tuin: vogels hebben een gelegenheid nodig om hun dorst te lessen en hun veren schoon te maken, en ze maken levendig gebruik van een drinkplaats. Maar hoe vermakelijk het ook is om vogels bij de drinkplaats te zien, tuinbezitters zijn zich ook bewust van het loerende gevaar: waar een vogel zich vestigt, is een kat vaak niet ver weg. Daarom is het zinvol om een drinkbak te hebben waarin de gevederde dieren in alle rust een verfrissende slok kunnen nemen.

  Opgevoed op een paal. Cat-proof

  Gemaakt van onbehandeld staal, is de paal voldoende stabiel om de drinkbak stevig vast te houden. Hij wordt eenvoudig diep in de grond gestoken, zodat deze drinkbak ook vrijstaand in een weiland kan worden geplaatst - met vrij uitzicht op de omgeving. De kom is gemaakt van keramiek. Om er niets doorheen te laten sijpelen, is het aan de binnenkant geglazuurd en dus waterdicht; het glazuur vergemakkelijkt ook de occasionele reiniging. Drie omtrekgroeven bieden antislipbescherming voor de gevederde dieren, vooral de kleinere die moeite hebben om van de rand te drinken. De drinkbak, geplaatst bij de zithoek, biedt de tuineigenaar opnieuw de ideale gelegenheid om de dieren te observeren.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66773

   Keramische kom, geglazuurde binnenkant, Ø 28,5 cm. Staaf (Ø 14 mm) en buis (Ø 21,5 mm), twee delen, van onbehandeld staal, totale hoogte 1,36 m. Gewicht 2,9 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen