Menu

Voet voor rekkensysteem 1Hoch3

Voet voor rekkensysteem 1Hoch3
  € 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Perfecte technische constructie als aanvulling op 1Hoch3. De eenheid bestaande uit twee verstelbare poten past met zijn verbindende aluminium rail in de rail van het plankconstructiepaneel. Dit maakt het mogelijk ongelijke vloeren te compenseren, wat de constructie van de rekken vereenvoudigt. Een goede oplossing die het dubbele karakter van aluminium en multiplex benadrukt.

  Reksysteem "1Hoch3"

  Eén component, onbeperkte mogelijkheden en de beste kwaliteitskenmerken. Dit insteekbare rekkensysteem van identieke paneelelementen kan naar wens worden geconfigureerd, zonder gereedschap of hulpstukken in enkele minuten worden gemonteerd en naar behoefte worden uitgebreid door extra panelen te kopen. Bij montage grijpt het T-profiel van het ene element in de groef van het andere. Gebruikt als legborden, zijpanelen, bovenpanelen of achterpanelen, vormen ze samen kubusvormige vakken.

  Voor de nodige stabiliteit wordt op elk horizontaal niveau ten minste één element als achterwand gebruikt. 1HOCH3 maakt een groot aantal varianten mogelijk: van eenrijige rekken tot tweerijige ruimteverdelers en meerrijige verspringende plattegronden met vrij te kiezen hoogten en breedten en variabele achterwandopbouw.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 87832

   Afmetingen: D 33,5 x H 4,7 cm, Ø voet 3,8 cm, hoogte verstelbaar tot max. 1,7 cm
   Gewicht: 380 g
   Materiaal: aluminium
   Design: Dominik Lutz
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten
   Menu