Menu
Holz-Hoerz

Voet- en beenassentrainer

Holz-Hoerz
Voet- en beenassentrainer
  € 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  voor kluizen en assen. Differentiële training.

  Onze voet heeft een lengteboog, ook wel mediale boog genoemd, en een dwarsboog in het gebied van de achtervoet, spieren en banden stabiliseren deze bogen. Door een gebrek aan kracht en onjuiste of overmatige belasting kunnen de bogen echter doorzakken, wat tot pijn kan leiden en de vorming van platte, gebogen of scheve voeten kan bevorderen. Gedifferentieerde, functionele training van de voet- en kuitspieren, die rekening houdt met de anatomie en de dagelijkse belasting, bevordert de kracht en coördinatie en daarmee de stabiliteit van de been- en voetassen.

  Discusvormige trainer.

  De gebogen zijde van de assentrainer is gemodelleerd naar de natuurlijke verdraaiing van de voet en helpt de voet in een fysiologische voet- en beenaspositie te brengen, waarin vervolgens de voetspieren kunnen worden getraind. Het toestel kan worden gebruikt als evenwichtsgyroscoop indien het met de platte kant naar boven op een antislipmat wordt geplaatst. Zo kun je de stabilisatie van de beenas trainen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 40817

   Massief beukenhout, onbehandeld. Hoogte 5 cm, Ø 27 cm. Gewicht 1,1 kg. Max. belasting 150 kg. Met gedetailleerde oefeninstructies.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen