Nostalgie-Christbaumschmuck

Vliegenzwam watten

(4 stuks)
Nostalgie-Christbaumschmuck
Vliegenzwam watten
(4 stuks)
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Bedwelmd door geluk

  In de kerstboom, op de nieuwjaarsfeesttafel of als decoratief element van geschenkverpakking - de paddenstoel is een wijdverbreid en populair gelukssymbool. Onze paddenstoelen worden bovendien op milieuvriendelijke wijze vervaardigd uit watten, volgens een procédé dat al honderd jaar wordt overgeleverd. De paddenstoelkoppen worden in rode gelatine gedoopt en de witte vlekken worden met de hand aangebracht met behulp van fijne naalden - elke paddenstoel is dus uniek.

  Zo uniek als elke paddenstoel is, het blijft een mysterie waarom deze soort in de eerste plaats als geluksvogel wordt beschouwd. Er is een hardnekkig geloof dat we dit feit te danken hebben aan de oude Germanen: zij zouden kleine hoeveelheden van deze giftige paddenstoel hebben ingenomen om zich als "berserkers" in de strijd te kunnen werpen, even bedwelmd als roekeloos. Welnu, wij raden uit voorzorg af het bedwelmende middel te consumeren - hoe dan ook, onze vliegenzwammen zijn gegarandeerd gifvrij.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204126

   Paddenstoelen van watten (cellulose), koppen rood geverfd met gelatine en wit gedept met een mengsel van gelatine en houtlijm. Vertinde borgklem. Gemaakt in Duitsland. Set van 4 bestaande uit: 1 × small (hoogte 5 cm, Ø 2,3 cm, gewicht 6 g), 2 × medium (elk hoogte 6,5 cm, Ø 4,3 cm, gewicht 10 g), 1 × large (hoogte 7,7 cm, Ø 5,4 cm, gewicht 17 g). Handgemaakt, kleine variaties in afmetingen zijn dus mogelijk.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen