Menu
Jupiter Küchenmaschinen

Vleesmolen Nr. 5 Roestvrij Staal

Jupiter Küchenmaschinen
Vleesmolen Nr. 5 Roestvrij Staal
  € 184,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  Lichaam en lemmet van roestvrij staal

  Een vleesmolen zoals het altijd bedoeld was. Dit behoorlijk zware en betrouwbare model van Jupiter kan zelfs grotere hoeveelheden met gemak aan. Want het gehakt wordt niet gewoon doorgedrukt, maar daadwerkelijk gesneden op het zuiver geslepen roestvrijstalen dwarsmes van de worm. Drie geperforeerde schijven met grove, middelgrote en fijne perforaties worden meegeleverd: voor het hakken van vlees, dat van pezen is ontdaan en in grove stukken is voorgesneden; voor het bereiden van rauwe groenten en fruit; voor het hakken van harde kaas. Ook een spuitbakkershulpstuk ontbreekt niet. Een grote kom kan er gemakkelijk onder geplaatst worden. En: omdat hij van roestvrij staal is gemaakt, kan deze vleesmolen - in tegenstelling tot vergelijkbare apparaten van gegoten aluminium - na gebruik in de vaatwasser worden gereinigd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204888

   Lichaam, mes en 3 roestvrijstalen geperforeerde schijven (Ø 3, 4,5 en 8 mm) van gepolijst roestvrij staal. Zwengel geolied beukenhout. Lagere klemschroef ter bescherming van de tafel of het werkblad met plastic plaat. Klemvoet klembreedte 2 tot 8 cm. Roestvrij stalen deeghulpstuk meegeleverd. Hoogte 32 cm, breedte 9 cm, lengte 23 cm. Gewicht 2,5 kg. Kan in de vaatwasser gereinigd worden.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen