Menu
EOE - Eifel Outdoor Equipment

Vietnamees Koffie Filter Roestvrij Staal

Exclusief
EOE - Eifel Outdoor Equipment
Vietnamees Koffie Filter Roestvrij Staal
  € 12,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Zakfilter. De Vietnamese koffiefilter.

  Vietnam is nu na Brazilië de grootste koffieproducent ter wereld. De Vietnamezen bereiden hun eigen volle koffie in een speciaal filter en genieten traditioneel van de sterke drank met een grote slok dikke gezoete gecondenseerde melk, warm of gekoeld op ijsblokjes als dessert. Wij bieden hier zo'n Vietnamees filter aan. De ruwe onderdelen komen eigenlijk uit het land, maar de uiteindelijke productie - d.w.z. het ponsen, vormen en zuiver ontbramen van alle roestvrijstalen onderdelen - gebeurt in Duitsland door een fabrikant van outdoorproducten in de Eifel. Het principe is eenvoudig en vooral geschikt om te reizen: Eerst wordt het ronde filter op een drinkschaal met een geschikte diameter geplaatst en wordt de filterkamer erop geplaatst. De filterkamer wordt gevuld met koffiedrab (vrij grof gemalen, ongeveer twee eetlepels) en de meegeleverde pers wordt licht ingedrukt. Vul vervolgens de filterkamer met een beetje heet water om het koffiedik even te laten zwellen, en giet er dan meer water bij. Als je het deksel als laatste op het kopje doet, koelt de drank niet zo snel af terwijl de koffie nog doorloopt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 30554

   Gebruikt zonder filterzak. Filter (Ø 8,2 cm), filterkamer (Ø 6 cm), pers en deksel van roestvrij staal. Totale hoogte 6,5 cm. Totaal gewicht 80 g. Een bijpassende stoffen zak voor vervoer in een rugzak of kookkist wordt bij elk exemplaar meegeleverd.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten