Menu

Victorinox Patent Saver

Victorinox Patent Saver
  € 15,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Gepatenteerd schilmesje.

  Dit is geen dunschiller zoals alle andere. Het mes van de schiller met Zwitsers patent is uitgerust met een zogenaamd deflectoroppervlak - onder het brede roestvrijstalen handvat - dat tijdens het schillen niet alleen de schil van de komkommer, aardappel of wortel verwijdert, maar deze ook volledig optilt en wegleidt van het geschilde product in de schilrichting. Zeer praktisch: niets van de schil blijft hangen of hoeft opzij geschoven te worden bij het opnieuw bevestigen van het blad. Het hanteren van het schilmes vereist enige oefening; met zijn compacte afmetingen wordt het tussen de duim en twee vingers van de werkhand gehouden en parallel aan het te schillen voedsel getrokken.

  Onderhoudsinstructies:

  Het schilmesje verdraagt een occasioneel verblijf in de vaatwasmachine. Wij raden aan het liever onder stromend water met een afwasborstel te reinigen (altijd direct na het afspoelen afdrogen!): Het mes blijft dan langer scherp.

  Schilgereedschap: toepassingsvraag.

  De volgende pendelschillers verschillen vooral ergonomisch: de Famos-schiller wordt haaks op de schilrichting geleid, terwijl de gepatenteerde schiller uit Zwitserland parallel daaraan wordt getrokken, net als de Rex, die ook uit Zwitserland komt. Het speciale kenmerk van de gepatenteerde dunschiller is dat hij tijdens het schillen de groenteschillen van de geschilde producten optilt. Voor snel en kort werk, vooral aan grotere groenten, geven wij de voorkeur aan de Rex, omdat die scherper is en een breder snijvlak heeft. Als u een zak aardappelen moet schillen, raden wij de Famos aan: u kunt ermee werken vanuit de pols, wat op den duur minder pijnlijk is.

  Productinformatie

  Artikel nummer 19490

   Lemmet chroomstaal, houder chroomnikkelstaal 18/10, roestvrij en corrosiebestendig. Hoogte 2 cm, breedte 6 cm, lengte 3,5 cm. Gewicht 20 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu