Menu

Verzinkt stalen balkonverhoging

Breed
Verzinkt stalen balkonverhoging
Breed
  € 199,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Let op: De levering van dit artikel kan enkele dagen langer duren dan aangegeven. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Weerbestendig alternatief.

  Dit compacte bed biedt de mogelijkheid om zelfs op een klein balkon tuinbouwsuccessen te boeken. Het maakt de teelt van kruiden, salades, courgettes, komkommers of snijbiet mogelijk; het is niet geschikt voor diepgewortelde groenten zoals wortelen. En omdat zelfs balkonbezitters niet beschermd zijn tegen de grillen van het weer, is dit verhoogde bed gemaakt van thermisch verzinkt plaatstaal en dus absoluut weerbestendig - het trotseert zelfs de slechte(re) grillen van de natuur.

  Voorkom wateroverlast. Creëer opslagruimte.

  De bak van het verhoogde bed staat op een optimale werk- en oogsthoogte. De bodem loopt lichtjes af naar het midden, zodat overtollig water - bijvoorbeeld na een hevige regenbui - gemakkelijk kan weglopen, waardoor wateroverlast wordt voorkomen. Het rubberen inzetstuk in het midden, dat naar beneden is doorgetrokken, zorgt er ook voor dat het water in een eronder geplaatste bak kan weglopen. Er is ook voldoende opbergruimte onder het verhoogde bed voor lege potten, klein gereedschap, de gieter of de grondzak.

  Tuinieren op hoog niveau. Natuurlijke intensivering

  Vooral wanneer de ruimte beperkt is, biedt de oude tuinbouwtechniek van het verhoogde bed de mogelijkheid de tuinbouw op natuurlijke wijze te intensiveren en de oogst te vermeerderen zonder extra bemesting; in Zuid-China wordt al eeuwenlang intensief geteeld op verhoogde bedden en wordt gebruik gemaakt van de bijzondere vruchtbaarheid en opbrengst van deze teeltvorm. Een meer recente ontwikkeling is het verhoogde bed, dat veel voordelen te bieden heeft: de bodemtemperatuur is aanzienlijk hoger dan in de open lucht, omdat afbraakprocessen en de constructie - de zijwanden worden rechtstreeks door de zon verlicht - tot verwarming leiden. De hogere temperatuur maakt drie oogsten per jaar mogelijk, omdat de zaden sneller ontkiemen en de groenten eerder rijpen. Met de juiste vulling kunnen de beste bodemkwaliteiten worden geproduceerd als voorwaarde voor een optimale plantengroei - ongeacht de bodemgesteldheid die anders in de tuin heerst. Verhoogde bedden moeten planmatig worden opgebouwd van grove takafsnijdsels tot humusbedekking. Bij elke variant voegen we instructies. En: in tuinen die zwaar door slakken of woelmuizen zijn aangetast, biedt een verhoogd bed betere mogelijkheden voor bestrijding en plaagbestrijding.

  <br />Leveringsbon:


  De levering is gedemonteerd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66234

   Gemaakt van thermisch verzinkt plaatstaal, rubberen voetdoppen en pluggen.
   Met een groter bedoppervlak en een groter volume is deze brede versie van het verhoogde bed ook geschikt voor het terras. H 84 × B 100,5 × D 61 cm. Binnenafmetingen van de trog 18 × 99,5 x 60 cm. Volume 107 l. Gewicht 15,8 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen