Menu

Vervangende lont Petroleum Plafondlamp

Vervangende lont Petroleum Plafondlamp
  € 7,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Vervangende lont. Van de lijn

  Deze lont is de juiste vervangingslont voor onze paraffine plafondlamp. De maat waarmee Europese paraffinelonten meestal worden ingedeeld is de lijn of ligne, aangeduid met de letter L. Ligne is een oude Franse maat, 1/12 Franse inch of 1/144 Franse voet is gelijk aan 1 ligne of lijn, die op zijn beurt gelijk is aan 2,256 mm. De grootte van een platte lont is meestal de breedte van die lont in ligne. Branders hebben recipiënten van verschillende afmetingen voor lonten van verschillende dikte, zodat het aantal benodigde lijnen van model tot model verschilt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66689

   15,5 linnen vervangingslont van katoen. Lengte 18,5 cm, breedte 35 mm.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu