Manufactum

Verticale tuin staal verzinkt

Manufactum
Verticale tuin staal verzinkt
  € 229,00
  € 159,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Let op: Dit artikel is bulkgoed. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Wij proberen plastic waar mogelijk en praktisch te vermijden. Toen we op zoek gingen naar een verticaal beplantingssysteem, beseften we vrij snel dat we het zelf zouden moeten bouwen, want tot dan toe waren dergelijke systemen voor muurbegroening eigenlijk alleen van kunststof. U kunt het resultaat van ons werk hier zien.

  Voor de muur: plastic vervanging

  Wij laten dit installatie-element speciaal voor ons maken van weerbestendig thermisch verzinkt plaatstaal. Vier plantenbakken - twee in het lange formaat en twee kleinere - maken deel uit van het systeem, dat precies in een stabiele, rechthoekige bodemplaat kan worden gehangen. De plaatsing van de plantvakken op de plaat is variabel en maakt het dus mogelijk planten met verschillende groeisnelheden op te nemen - indien nodig kunnen een of meer vakken ook volledig worden verwijderd. De containers zijn voorzien van waterafvoergaten. Wij raden echter aan de bodem van de plantenbakken te bekleden met een stuk schapenwolvlies of ander watervasthoudend materiaal. Het overtollige water wordt zo opgeslagen en bij zeer warm weer in het voorjaar en de zomer wordt het gevaar van uitdroging beperkt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 70499

   Gemaakt van thermisch verzinkt plaatstaal (dikte 1,5 mm). Met twee grote (H 13,5 × B 59,5 × D 10,5 cm, elk met drie waterafvoergaten) en twee kleine plantenbakken (H 13,5 × B 27 × D 10,5 cm, elk met één waterafvoergat). Gemaakt voor Manufactum in Slowakije. Bodemplaat hoogte 90 cm, breedte 70 cm, diepte (met plantenbakken) 14 cm. Totaal gewicht 12 kg. Bevestigingsmateriaal is niet inbegrepen en moet individueel worden gekozen op basis van de toestand van de muur.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten