Urbanature

Verticale tuin

Urbanature
Verticale tuin
  € 299,00
  € 199,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Weinig ruimte? Veel ruimte!

  Groenten, kruiden en bloeiende planten groeien in de drie vakken van deze verticale tuin en nemen toch maar een vloeroppervlak van ca. 0,2 m² in beslag. Het vouwframe van eikenhout kan zelfs op het kleinste balkon worden geplaatst; het kan ook binnenshuis worden gebruikt, bijvoorbeeld als groene kamerverdeler of in de keuken. De plantenbakken zijn gemaakt van weerbestendig, UV-bestendig ASA plastic en zijn zeer licht in ongevulde toestand. Hun vorm, die naar beneden toe taps toeloopt, zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het licht, ook op de lagere niveaus. Voor elke box wordt een drainagegiet meegeleverd, die (samen met de overloop) wateroverlast helpt voorkomen. En tijdens de wintermaanden kan het frame worden ingeklapt - ook dan bespaart u ruimte.

  Opmerking:

  Door het hoge looizuurgehalte van eikenhout kan in combinatie met vocht en bij contact met ferrometalen een blauwzwarte verkleuring op het houtoppervlak optreden. Bovendien kunnen de zogenaamde tannines door regenwater worden weggespoeld en vlekken maken op oppervlakken en aangrenzende materialen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 20112

   Dozen met overloop en afvoerrooster van kunststof (ASA). Frame eiken. Hoogte 108 cm, breedte 58 cm, diepte 38 cm. Gewicht 5,5 kg. Instructies en montagesleutel bijgevoegd.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen