Menu
Christof Beck Spielwaren

Verkeersspeelstraat

Christof Beck Spielwaren
Verkeersspeelstraat
  € 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Goede reden voor een gratis rit

  Over de structurele toestand van de Duitse wegen worden de wildste discussies gevoerd - de structurele toestand van deze verkeersspeelstraat daarentegen zal zelfs brutale (speel)automobilisten tevreden doen glimlachen. Want de afzonderlijke elementen van de speelstraat zijn gemaakt van massief berkenmultiplex. Dit materiaal staat bekend om zijn bijzonder hoge sterkte (bestand tegen breuk) en stijfheid (bestand tegen elastische vervorming). De houten kinderauto's kunnen dus ongehinderd over de speelweg rijden zonder zich zorgen te hoeven maken over kuilen of een gebarsten wegdek. En mocht de uitbreiding van het wegennet ooit gepland worden: De elementen kunnen ook vrij met elkaar worden gecombineerd naargelang de stemming. De montage gebeurt volgens het beproefde insteekprincipe van puzzelstukjes - met één letterlijk opmerkelijk voordeel: de insteekkoppen worden afzonderlijk in elkaar geschroefd. Bij een val of uitval kan elke insteekknop weer worden vastgeschroefd en blijft de constructieve integreerbaarheid van het element behouden.

  Speel als een kind. Rijden als een grote jongen

  Rood licht? De auto moet daar stoppen! Naar links? Kijk uit voor tegemoetkomend verkeer! Er staat een voetganger bij het zebrapad, we laten hem eerst oversteken ... Met behulp van een verkeersspeelstraat kan spelenderwijs de betekenis van kruispunten en verkeerslichten, tegenliggers en zebrapaden worden geleerd. En niet te vergeten de educatieve waarde van een speelstraat: Auto's fascineren kinderen nu eenmaal. In hun verbeelding kunnen ze in de rol van volwassenen kruipen en over de weg brullen, oeps, piepende banden, rood licht, stop! Natuurlijk moet de gepassioneerde veelrijder de auto ook tussendoor van brandstof voorzien - en de gebeurtenissen rond een benzinepomp kunnen een echt avontuur worden. De auto is vuil geworden. Past hij in de badkuip? Maar nee, het heeft een eigen badkamer en rijdt door de wasstraat. En hij slaapt ook niet in bed, maar in de garage - totdat hij met een onverschrokken greep van de bestuurder weer de weg op suist.

  Hoogwaardige afwerking. Geschikt voor generaties

  Kinderen staan minder bekend om overdreven attent rijgedrag; speelgoedweg en houten auto, stoplicht en benzinestation moeten nogal wat weerstand kunnen bieden. De bijzondere robuustheid van het houten speelgoed staat centraal bij de fabrikant van onze verkeersspeelwegsets, die gevestigd is aan de rand van de Schwäbische Alb. Alleen hoogwaardige houtsoorten worden gebruikt, het speelgoed wordt met veel vakmanschap en kwaliteit vervaardigd en wordt uitsluitend in Duitsland geproduceerd. Nauwkeurig vakmanschap, schoon schuren, onschadelijke beitsen en vernissen behoren tot de normen van dit kleine familiebedrijf, dat in 1946 werd opgericht en nu door de derde generatie wordt geleid. Zo ontstaat onder de handen van de ervaren medewerkers duurzaam houten speelgoed dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204988

   Multiplex van berkenhout (herkomst Rusland), kleurrijk bedrukt en duidelijk gelakt. Set met in totaal 13 elementen (materiaaldikte 6 mm): 4 bochten, 1 kruising en 1 T-kruising (10 × 10 cm elk) alsmede 3 rechte lijnen, 2 rechte lijnen met zebrapad en 2 rechte lijnen met parkeervak (24 × 10 cm elk). Totaal gewicht 990 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen