Christof Beck Spielwaren

Verkeerslicht hout

Christof Beck Spielwaren
Verkeerslicht hout
  € 14,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen

  Algemene informatie

  Groene golf? Controleerbaar

  Het begon allemaal in Cleveland, Ohio, waar in 1914 het eerste werkende elektrische verkeerslicht ter wereld werd geïnstalleerd. Het eenvoudige verkeerslichtsysteem kende nog geen verkeerslichtfasen - de eerste driekleurige verkeerslichten werden in 1920 ingevoerd in New York en Detroit, Duitsland volgde vier jaar later met een verkeerslichtsysteem op de Potsdamer Platz in Berlijn. Verkeerslichten werden echter pas na de Tweede Wereldoorlog meer verspreid in ons wegverkeer. Of het nu gaat om een kruispunt of een voetgangersoversteekplaats - verkeerslichten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken als verkeersregelaar. Met dit stevige, massief beukenhouten stoplicht leert het kind in een mum van tijd welke kleur welk signaal geeft. Rood - stop, geel - maak je klaar om verder te gaan, groen - en daar ga je! En omdat de groene golf niet vanzelfsprekend is, kunnen de kinderen zelf het verkeer op hun speelstraat regelen: De verkeerslichtfase kan variabel worden ingesteld via de pen aan de zijkant.

  Speel als een kind. Rijden als een grote jongen

  Rood licht? De auto moet daar stoppen! Naar links? Kijk uit voor tegemoetkomend verkeer! Er staat een voetganger bij het zebrapad, we laten hem eerst oversteken ... Met behulp van een verkeersspeelstraat kan spelenderwijs de betekenis van kruispunten en verkeerslichten, tegenliggers en zebrapaden worden geleerd. En niet te vergeten de educatieve waarde van een speelstraat: Auto's fascineren kinderen nu eenmaal. In hun verbeelding kunnen ze in de rol van volwassenen kruipen en over de weg brullen, oeps, piepende banden, rood licht, stop! Natuurlijk moet de gepassioneerde veelrijder de auto ook tussendoor van brandstof voorzien - en de gebeurtenissen rond een benzinepomp kunnen een echt avontuur worden. De auto is vuil geworden. Past hij in de badkuip? Maar nee, het heeft een eigen badkamer en rijdt door de wasstraat. En hij slaapt ook niet in bed, maar in de garage - totdat hij met een onverschrokken greep van de bestuurder weer de weg op suist.

  Hoogwaardige afwerking. Geschikt voor generaties

  Kinderen staan minder bekend om overdreven attent rijgedrag; speelgoedweg en houten auto, stoplicht en benzinestation moeten nogal wat weerstand kunnen bieden. De bijzondere robuustheid van het houten speelgoed staat centraal bij de fabrikant van onze verkeersspeelwegsets, die gevestigd is aan de rand van de Schwäbische Alb. Alleen hoogwaardige houtsoorten worden gebruikt, het speelgoed wordt met veel vakmanschap en kwaliteit vervaardigd en wordt uitsluitend in Duitsland geproduceerd. Nauwkeurig vakmanschap, schoon schuren, onschadelijke beitsen en vernissen behoren tot de normen van dit kleine familiebedrijf, dat in 1946 werd opgericht en nu door de derde generatie wordt geleid. Zo ontstaat onder de handen van de ervaren medewerkers duurzaam houten speelgoed dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205003

   Beukenhout (herkomst Duitsland), in kleur gebeitst en blank gelakt. Hoogte 12,5 cm, voet 3 × 3 cm. Gewicht 25 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen