Menu

Verhoogd bed werktuig vlakfrees

Nieuw
Verhoogd bed werktuig vlakfrees
32,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Wieden, schoffelen, scheppen. Alles is mogelijk. In het verhoogde bed.

De platte snijder komt uit het land van de zelfvoorzienenden (Rusland). Het is daar zo alomtegenwoordig dat iedereen weet waar hij het over heeft als hij het erover heeft. Dat is niet verwonderlijk - dit tuingereedschap is zo veelzijdig. Wanneer het roestvrijstalen blad naar de grond wijst, kunt u het gebruiken om grondig los te maken en te hakken. Als u het blad eenmaal 180° draait, wordt het een perfect onkruidbestrijdingswerktuig, waarmee zelfs minder hardnekkig onkruid kan worden gezeefd. En als hij rechtop staat, d.w.z. 90° gedraaid, kunt u hem gebruiken om uw groenteplanten op te stapelen. Deze versie van de platte frees is de juiste lengte voor het bewerken van de grond in het verhoogde bed: Zonder te hoeven bukken, kromtrekken of soortgelijke rugbrekende bewegingen uit te voeren, kunt u de andere kant van de bedstee bereiken en het gereedschap zonder problemen gecontroleerd hanteren. Ook bij het werken in een dichtbegroeid tuinbed is het net zo veilig te gebruiken als handgereedschap, maar de naar verhouding lange steel maakt een groter bereik mogelijk.

Productinformatie

Artikel nummer 207291

Lemmet en schroeven van roestvrij staal. Handvat berkenhout (hout oorsprong Rusland). Koplengte 10 cm, breedte 8 cm. Totale lengte 59 cm. Gewicht 425 g. Gemaakt in Rusland.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu