Menu

Verhoogd bed handhark

Nieuw
Verhoogd bed handhark
29,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Groter bereik, meer comfort.

Het is de perfecte combinatie. Deze handhark combineert de nauwkeurigheid van een handwerktuig met de reikwijdte van een werktuig met een langere steel, waardoor rugvriendelijk werken in een rechtopstaande positie mogelijk is - bijvoorbeeld om verhoogde bedden voor te bereiden op het zaaien, om de grond in de bedstee los te maken, te beluchten en glad te maken. De tanden zijn gesmeed van mangaan-boronstaal, de essenhouten steel ligt prettig in de hand. Met de gevormde knop aan het uiteinde van het handvat, kan het ook krachtig worden vastgepakt, mocht dat ooit nodig zijn. Onze handhark met verhoogd bed wordt vervaardigd in een smederij in Opper-Franken, die kan terugblikken op een familietraditie van meer dan 200 jaar.

Tuingereedschap met karakter

De familie Krumpholz weet het een en ander over smeden. Hun voorouders, gevestigd in het Frankische Woud, verwierven in 1799 de eerste eigen hamermolen - de Guttenberger Hamer - en vervaardigden werktuigen en andere voorwerpen voor dagelijks gebruik uit gesmeed ijzer. Vandaag is het fortuin van het bedrijf in handen van de achtste generatie. De tuingereedschappen die de productieplaats verlaten, die zich nog steeds op de oude locatie bevindt maar allang is gemoderniseerd en uitgebreid, zijn gereedschappen van de hoogste kwaliteit: gevormd onder het gewicht van de smidshamer, aangepast aan hun gebruiksgebied, verdicht en versterkt waar nodig, voorzien van geslepen randen of messen en uitgerust met hoogwaardige handgrepen van essenhout. Voor het smeden van vrije vormen, zoals dat bij Krumpholz gebeurt, zijn een bijzondere vaardigheid en een gevoel voor verhoudingen vereist. Het gebruikte staal, een Zweeds staal met chroom-molybdeengehalte, is taai, sterk en gemakkelijk te reinigen.

Productinformatie

Artikel nummer 207382

Gereedschapskop met gesmede tanden van mangaan-boronstaal. Ashouten gelakte handgreep.
Tanden lengte 5 cm, breedte 8,5 cm. Totale lengte 66 cm. Gewicht 340 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu