Menu
Krumpholz-Werkzeuge

Verhoogd bed handhark

Krumpholz-Werkzeuge
Verhoogd bed handhark
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 10-12 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Groter bereik, meer comfort

  Het is de perfecte combinatie. Deze handhark combineert de precisie van een handgereedschap met het bereik van een werktuig met een langere steel, zodat je rechtop kunt werken zonder je rug te belasten - bijvoorbeeld om verhoogde bedden voor te bereiden op zaaien of om de grond in de perkbak los te maken, te beluchten en glad te strijken. De tanden zijn gesmeed van mangaan-boron staal en het essenhouten handvat ligt prettig in de hand. Met de voorgevormde knop aan het einde van het handvat is het ook mogelijk om een krachtige grip te hebben als dat nodig is. Onze handhark voor verhoogde bedden wordt gemaakt in een smederij in Opper-Franken, die kan terugkijken op meer dan 200 jaar familietraditie.

  Tuingereedschap met karakter

  De familie Krumpholz weet wel wat van smeden. Hun voorouders, gevestigd in het Frankische Woud, kochten in 1799 de eerste eigen hamermolen - de Guttenberger Hamer - en vervaardigden gereedschap en andere alledaagse voorwerpen van gesmeed ijzer. Vandaag is het bedrijf in handen van de achtste generatie. Het tuingereedschap dat de productielocatie verlaat, die zich nog steeds op de oude locatie bevindt maar al lang geleden is gemoderniseerd en uitgebreid, is gereedschap van de hoogste kwaliteit: gevormd onder het gewicht van de smeedhamer naar hun gebruiksgebied, verdicht en versterkt waar nodig, voorzien van geslepen randen of messen en uitgerust met hoogwaardige handgrepen van essenhout. Het smeden van vrije vormen, zoals dat bij Krumpholz gebeurt, vereist speciale vaardigheid en gevoel voor verhoudingen. Het gebruikte staal, een Zweeds staal met chroom-molybdeengehalte, is taai, sterk en gemakkelijk te reinigen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207382

   Gereedschapskop met gesmede tanden van mangaan-boronstaal. Ashouten gelakt handvat. Lengte tanden 5 cm, breedte 8,5 cm. Totale lengte 66 cm. Gewicht 340 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen