Ploskorez

Verhoogd bed gereedschap platte frees

Ploskorez
Verhoogd bed gereedschap platte frees
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Wieden, schoffelen, hopen. Alles is mogelijk - in het verhoogde bed.

  De platte snijder komt uit het land van de zelfvoorzieners (Rusland). Het is daar zo alomtegenwoordig dat iedereen weet waar ze het over hebben als ze het erover hebben. Dat is niet verwonderlijk - dit tuingereedschap is zo veelzijdig. Wanneer zijn roestvrijstalen blad naar de grond wijst, kunt u het gebruiken om grondig los te maken en te hakken. Als u het blad eenmaal 180° draait, wordt het een perfect wiedgereedschap, waarmee zelfs minder hardnekkig onkruid kan worden gemaaid. En als hij rechtop staat, d.w.z. 90° gedraaid, kun je hem gebruiken om je groenteplanten op te stapelen. Deze versie van de platte frees is de juiste lengte voor het bewerken van de grond in het verhoogde bed: Zonder te hoeven bukken, krommen of soortgelijke rugbrekende bewegingen te maken, kunt u zonder problemen de andere kant van de bedstee bereiken en het gereedschap gecontroleerd hanteren. Ook bij werkzaamheden in een dichtbegroeid tuinperk is het net zo veilig te gebruiken als handgereedschap, maar de relatief lange steel maakt een groter bereik mogelijk.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207291

   Lemmet en schroeven van roestvrij staal. Handvat van berkenhout (hout uit Rusland). Koplengte 10 cm, breedte 8 cm. Totale lengte 59 cm. Gewicht 425 g. Gemaakt in Rusland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen