SWAK Experience

Verander Hoofd Siwak Wortel

(3 stuks)
SWAK Experience
Verander Hoofd Siwak Wortel
(3 stuks)
  € 15,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen

  Algemene informatie

  Toegepaste etnobotanie. Tanden poetsen met de Siwakwortel.

  De takken en wortels van de tandenborstelboom "Salvadora persica (L.)", bekend als Siwak of Miswak, worden al eeuwenlang gebruikt in Oost-Afrika, het Nabije Oosten en vooral in de Arabische regio voor een grondige en zachte reiniging van de tanden. De vezelstructuur van de siwakwortel is ideaal voor tandenborstels; het hout hoeft alleen maar fijn te worden uitgespreid om een borstelachtige kop te vormen. Siwakwortel bevat van nature veel fluor en silicium, alsmede vitamine C, kleine hoeveelheden tannines, saponinen en flavonoïden, en mineralen zoals kalium, natrium, natriumbicarbonaat en calciumoxide. Hij neemt dus al zijn tandpasta mee en heeft geen water of tandpasta nodig, wat bijzonder praktisch is als je onderweg bent. Wij bieden je de siwakwortel aan in wat op het eerste gezicht een ongebruikelijke vorm lijkt: als een combinatie van de traditionele wortel met een in Duitsland gemaakt handvat voor een conventionele tandenborstel. Een idee dat niet nieuw is: al in 1924 vroeg een Berlijnse tandarts octrooi aan voor een soortgelijk model. Het materiaal voor het handvat is echter nieuw: het plastic is gemaakt van suiker.

  Zacht en effectief. Overal.

  De wortelkop wordt slechts een beetje vochtig gemaakt en vervolgens voorzichtig gepoetst over de rondingen van de tandhalzen langs het tandvlees, de buiten- en binnenkant van de tanden - zonder druk uit te oefenen of zelfs te schrobben. Dit maakt de reiniging bijzonder zacht en tegelijkertijd uiterst effectief, omdat elke tand afzonderlijk wordt gereinigd. Ook het poetsen zelf wordt - na een korte gewenningsperiode - als zeer grondig en tegelijkertijd aangenaam ervaren. Dankzij de schuine stand van de borstelkop kunnen zelfs de binnenkant van de tanden en moeilijk bereikbare plaatsen, zoals de achterste kiezen, goed worden gereinigd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 69523

   Siwak wortelborstel ter vervanging van de Siwak wortelborstel. Lengte 1,4 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen