Menu

Vaste kindershampoo zonder parfum

Vaste kindershampoo zonder parfum
  € 11,90Basisprijs: € 119,00/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Voorzichtig. Klar's stevige shampoo voor kinderen (en volwassenen).

  De geurloze formule van deze vaste shampoo is volledig afgestemd op de tere kinderhuid. Milde plantaardige oppervlakteactieve stoffen reinigen het haar bijzonder mild. Calendula, kamille en sanddornextract kalmeren en beschermen de gevoelige hoofdhuid en ondersteunen de regeneratie. Amandelolie voedt het haar en houdt het soepel. Natuurlijk is de vaste kindershampoo ook geschikt voor volwassenen met een gevoelige hoofdhuid. Voor het wassen de shampoo in de hand laten schuimen, in vochtig haar masseren en na een korte inwerktijd uitspoelen. De shampoo bevat uitsluitend zuiver natuurlijke en plantaardige werkstoffen, is vrij van palmolie en microplastics en de verpakking van lichtgewicht karton kan worden gerecycled.

  <br />Klar zepen


  In 1840 opende Philipp Klar een zeepfabriek met aangrenzende winkel in de Hauptstraße van Heidelberg. Dit legde de basis voor de zeep traditie die vandaag de dag nog steeds zorgvuldig gecultiveerd wordt. "Beim Klar", zoals de medewerkers het bedrijf liefkozend noemen, gebruikt nog steeds hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. De zepen krijgen hun geur door toevoeging van parfums of essentiële oliën. En zelfs vandaag de dag worden in de fabriek nog traditionele processen en recepten gebruikt. Het resultaat is zepen van een kwaliteit die tot op heden onbetwist is gebleven.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207542

   Gemaakt in Duitsland. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Contact met ogen en slijmvliezen vermijden. 100 g stuk
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen