Menu

Vaatdoeken set

(10 stuks)
Vaatdoeken set
(10 stuks)
  € 17,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Vaatdoeken. Van de kantinekeuken

  Echte professionele vaatdoeken: Deze set bevat verschillende vaatdoeken die ook in commerciële keukens worden gebruikt. Enerzijds vijf extreem scheurvaste en absorberende doeken met een wafelstructuur die zorgt voor een bijzonder goede vuilopname. Anderzijds vijf soepel geweven vaatdoeken, die eveneens scheurvast en absorberend zijn en toch aangenaam zacht aanvoelen. Dankzij hun hoge katoengehalte van 70% en hun basisgewicht van 280 of 300 g/m² hebben ze ook een zeer hoog waterabsorptievermogen van 400%, wat betekent dat ze vier keer hun gewicht aan water kunnen absorberen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 99600

   Set van 10 vaatdoeken: 5 effen geweven, 5 met wafelstructuur. 70% katoen, 20% polyester en 10% viscose. Basisgewicht 280 resp. 300 g/m² ± 15 g/m². Waterabsorptie max. 400%. Machinewas tot 60 °C, niet in de droger. 35 × 35 cm
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen