Menu

Vaatdoek met wafelstructuur

Vaatdoek met wafelstructuur
  € 2,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Vaatdoek. Van de commerciële keuken

  Een extreem scheurvaste en absorberende doek. De wafelstructuur zorgt voor een bijzonder goede vuilopnamecapaciteit. Dankzij het hoge katoengehalte van 70% en het gewicht per oppervlakte-eenheid van 300 g/m² (± 15 g/m²) heeft het ook een waterabsorptievermogen van 400%, d.w.z. dat het vier keer zijn gewicht aan water kan absorberen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 82212

   Gemaakt van 70% katoen, 20% polyester en 10% viscose. Basisgewicht 300 g/m² ± 15 g/m². Waterabsorptie max. 400%. Wasbaar tot 60 °C. Niet in de droger stoppen. 35 × 35 cm
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu