VÄXBO LIN

Vaatdoek Linnen

Blauw
VÄXBO LIN
Vaatdoek Linnen
Blauw
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Afwassen, afvegen, schoonmaken

  Deze linnen vaatdoek is geweven in een losse keperbinding en is tegelijkertijd poreus en soepel, waardoor hij geschikt is voor gebruik in de keuken en voor schoonmaken en zelfs schrobben in het algemeen. Linnen is erg duurzaam, kan veel vocht opnemen en ook weer snel afgeven, waardoor het sneller droogt dan bijvoorbeeld katoen. Het gladde oppervlak van de linnen vezels zorgt er ook voor dat het van nature antibacterieel en vuilafstotend is, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is. Omdat het doekje aanvankelijk vrij stug is, moet je het zeker wassen voordat je het voor de eerste keer gebruikt, want alleen dan krijgt het zijn "reinigingskracht": door het weefsel en het hoge percentage van 9% penetratie wordt de oppervlaktestructuur van het linnen versterkt en wordt het nog grijperiger, zodat het ook hardnekkig vuil kan aanpakken. Hoe langer het in gebruik is, hoe zachter en absorberender het wordt. Regelmatig gewassen kan een linnen vaatdoek gemakkelijk concurreren met een microvezeldoek - hij is duurzamer en kan aan het einde van zijn reinigingsleven zelfs in de compost. Gemaakt in een Zweedse weverij, die lange linten van de juiste breedte weeft en de doeken op maat snijdt, met de boven- en onderkant gezoomd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 10852

   100% linnen. Basisgewicht 360 g/m². Garen tellen in de schering Nm 8, in de inslag Nm 9. Gelieve te wassen voor het eerste gebruik. Machinewas op 60 °C. Krimp 9%. Niet geschikt voor de droger. Gemaakt in Zweden. 33 x 33 cm
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen