Menu
Pike Brothers

Utility 1941 Herenbroek

Kameel
Pike Brothers
Utility 1941 Herenbroek
Kameel
  Kameel
  € 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Bewezen klassieker. Robuust en comfortabel

  Deze broek is gebaseerd op de legendarische P41-broek, de veldbroek die begin jaren 1940 door het US Marine Corps werd gedragen. Ze hebben de typische werkbroekvorm van die tijd en vonden al snel hun weg naar de dagelijkse burgerkledingkast dankzij het robuuste materiaal en de praktische snit met een hoge tailleband, naar voren geplaatste zijnaad en comfortabele pasvorm. De katoenen stof heeft een visgraatmotief dat past bij het stoere karakter van de broek. De broek wordt gesloten met een knoopsluiting en een knoop - de knopen zijn zogenaamde "donutknopen" van zamak met een koperen afwerking. Twee zijzakken en twee opgestikte zakken op de rug houden kleine voorwerpen voor dagelijks gebruik.

  Pike Brothers. Beproefd, maar niet verouderd

  Het label Pike Brothers uit Bad Feilnbach in Opper-Beieren bewijst met zijn kledingstukken uit de wereld van de werkkleding volgens historische modellen dat goed uitzien en praktisch gebruik elkaar geenszins uitsluiten. Terwijl andere bedrijven creatieve geesten gebruiken om de coupes uit te werken, verzamelt, ontleedt en reconstrueert Pike Brothers ten slotte historische originelen uit de meest uiteenlopende werkgebieden en met de meest uiteenlopende materiaaleisen: coupes worden 1:1 genomen, stoffen worden opnieuw uitgegeven in samenwerking met traditiebewuste weverijen en, last but not least, de kledingstukken worden met de hand gemaakt in geselecteerde Europese kleermakerijen. Zo ontstaan producten die niet alleen visueel een verhaal vertellen, maar die net als hun modellen ook zeer functioneel zijn en het hoogste comfort bieden - ongeacht de activiteit.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 209788

   100% katoen. Zamak knoppen. Gemaakt in Turkije.

   Wasvoorschrift

   text
   Mild proces
   text
   Niet bleken
   text
   Vlak drogen
   text
   Zooltemperatuur ( 150 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Mild proce
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen