Menu

Universele schaar Hermanos

Universele schaar Hermanos
  € 84,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Een universeel inzetbare schaar met kenmerken uit de professionele gereedschapssector: dit klassiek mooie werkgereedschap heeft een speciaal oppervlak dat is aangebracht in een geavanceerd fabricageproces dat PVD heet. Bij deze zogenaamde "Physical Vapor Deposition", een techniek die vooral wordt gebruikt bij de productie van medische instrumenten of voor horloges van zeer hoge kwaliteit, worden de onderdelen volledig bedekt met een dunne laag titaniumnitride, een uiterst dichte en uitzonderlijk harde metaalverbinding. Aangebracht in een vacuüm, krijgt de schaar een effectieve, langdurige bescherming tegen slijtage van de oppervlakken en vooral de snijkanten. De hardheid van het oppervlak komt overeen met die van saffieren. Het effect: de messen zijn minder gevoelig voor slijtage, behouden hun scherpte en doen dat met zeer weinig weerstand bij het snijden. De schaar kan bijna elk materiaal knippen, zelfs Kevlar, carbon of glasvezel. Het basismateriaal zelf is een gereedschapsstaal met een hoog koolstofgehalte, gesmeed in Spanje.Onderhoudsinstructies: Deze schaar mag niet in de vaatwasser. Veeg de schaar na het schoonmaken droog en breng af en toe een beetje bladolie aan. Op het bladmateriaal kan verkleuring optreden. Dit is echter geen teken van inferieure kwaliteit, maar wijst slechts op het vrij hoge koolstofgehalte in het materiaal. Bij vliegroest wordt het gebruik van de roestgum aanbevolen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 201064

   Dimensions: B 8 × L 21 × H 2,5 cm
   Weight: 250 g
   Materiaal: Gereedschapsstaal, PVD-gecoat (niet roestvrij)
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen