Menu

Universele schaar Hermanos

Nieuw
Universele schaar Hermanos
79,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Een universeel inzetbare schaar met kenmerken uit de professionele gereedschapssector: dit klassiek mooie werkinstrument heeft een speciaal oppervlak dat is aangebracht in een verfijnd productieproces dat PVD wordt genoemd. Bij deze zogenaamde "physical vapour deposition", een techniek die vooral wordt gebruikt bij de vervaardiging van medische hulpmiddelen of voor horloges van zeer hoge kwaliteit, worden de onderdelen volledig bedekt met een dunne laag titaniumnitride, een uiterst dichte en uitzonderlijk harde metaalverbinding. Aangebracht in een vacuüm, krijgt de schaar een doeltreffende, langdurige bescherming tegen slijtage van de oppervlakken en vooral van de snijkanten. De hardheid van het oppervlak komt overeen met die van saffieren. Het effect: de messen zijn minder onderhevig aan slijtage, behouden hun scherpte en doen dit met zeer weinig weerstand bij het snijden. De schaar kan bijna elk materiaal knippen, zelfs Kevlar, carbon of glasvezel. Het basismateriaal zelf is een gereedschapsstaal met een hoog koolstofgehalte, dat in Spanje druppelsgewijs wordt gesmeed.

Onderhoudsinstructies: Deze schaar mag niet in de vaatwasmachine. Veeg de schaar na het schoonmaken droog en breng af en toe een beetje bladolie aan. Er kan verkleuring van het bladmateriaal optreden. Dit is echter geen teken van inferieure kwaliteit, maar wijst slechts op het vrij hoge koolstofgehalte in het materiaal. In geval van vliegroest wordt het gebruik van de roestverwijderaar aanbevolen.

Productinformatie

Artikel nummer 201064

Afmetingen: B 8 × L 21 × H 2,5 cm
Gewicht: 250 g
Materiaal: gereedschapsstaal, PVD-gecoat (niet roestvrij)
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu