Menu

Unisex vrijetijdsschoen

Navy
Unisex vrijetijdsschoen
Navy
94,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Vrijetijdsschoen. Voor alle gelegenheden

Het bovenmateriaal van deze casual schoen is een sterke, duurzame stof van biologisch katoen, de voering is eveneens van biologisch katoen. De veters zijn gemaakt van gerecycled katoen. In de navy-kleurige uitvoering ziet de schoen er niet alleen maritiem uit, dankzij de slechts licht geribbelde en niet-afstotende witte rubberen zool, maar is hij zelfs geschikt om mee te varen.

Grand Step Shoes. Een stap verder

Grand Step Shoes staat al meer dan 25 jaar voor comfortabele schoenen die op duurzame wijze en onder eerlijke omstandigheden worden geproduceerd uit natuurlijke materialen. Het label, dat in Mainz werd opgericht en nu in Pirmasens is gevestigd, hecht veel waarde aan het testen en certificeren van de gebruikte materialen. Daarom volgt Grand Step Shoes de richtlijnen van de GOTS (Global Organic Textile Standard) en de IVN (International Association of the Natural Textile Industry). Wat de productie betreft, werkt Grand Step Shoes al jaren met dezelfde partners en staat het bedrijf in nauw en persoonlijk contact met de fabrieken, vaak kleine familiebedrijven, in Europa en Vietnam. De naleving van een internationaal erkende "gedragscode" garandeert dat de mensen die er werken onder eerlijke omstandigheden en tegen een passende beloning werken. Deze criteria gelden ook voor de bedrijven die bij de hele bevoorradingsketen betrokken zijn. Met zoveel zorg voor de productie is het niet verwonderlijk dat Grand Step Shoes even nauwgezet is als het gaat om draagcomfort - ondersteund door een grondige kennis van de anatomie van de voet en geschikte materialen.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 204512

Katoenen bovenkant. Katoenen voering en binnenzool. Veters katoen, oogjes metaal nikkelvrij. Rubber buitenzool. Gemaakt in Spanje.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu