Menu

Uniseks teenscheiders natuurlijke vezel

Denim
Exclusief
Uniseks teenscheiders natuurlijke vezel
Denim
  € 94,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Natuurlijk: de teenscheider

  Bijna geen enkel schoeisel is formeel meer gereduceerd en functioneel dichter bij de natuur dan de teenscheider. Dus waarom niet op dezelfde manier denken bij de keuze van de materialen? Werner heeft het gedaan en samen met ontwerpster Laura Ullmann een tegenontwerp voor conventionele plastic modellen gecreëerd dat zowel uit ecologisch oogpunt als qua mode overtuigend is - de Cocolette. Een deel van de zool bestaat uit kokosvezels, die duurzaam, gemakkelijk te reinigen en vochtbestendig zijn. Ze worden geweven in de Vulkaaneifel, door August Schär KG, de enige kokosnootweverij in Duitsland. De bandjes en de toebox zijn gemaakt van linnen, een ademende en grondstofbesparende natuurlijke vezel. Natuurlijker dan dit wordt het niet - en robuuster kan het niet, want de eigenschappen van deze materialen maken ze inherent duurzaam. Geïnspireerd door het Cradle to Cradle®-principe is de Cocolette ook ontworpen om duurzaam te zijn in zijn hele productiecyclus: van de grondstoffen en de daaruit vervaardigde materialen tot het product en de verwijdering ervan, want het is volledig biologisch afbreekbaar. Kortom: de Cocolette is een handgemaakt stukje natuur.

  Werner Schuhe. Bewezen pasvorm, comfortabel om te dragen

  Werner schoenen worden gekenmerkt door natuurlijke materialen en een comfortabel gevoel dankzij hun beproefde pasvorm - in overeenstemming met de claim van het in 1911 opgerichte familiebedrijf om mooie en goede schoenen te produceren. Wat ooit begon met stevige werk- en wandelschoenen ontwikkelde zich tot de modieuze après-skischoenen van de jaren 1970/80 en tot het huidige assortiment sportieve en elegante (vrijetijds)schoenen voor mannen en vrouwen. Werner houdt zich ook actief bezig met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van materialen. Vele jaren lang werden Werner schoenen gemaakt in de vestigingsplaats van het bedrijf in Pirmasens, maar tegenwoordig werken de "Steppmäde" en "Zwicker" in Zuidoost-Europa. De grondstoffen komen uit Duitsland en naburige Europese landen, wat een constante hoge kwaliteit garandeert.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 207406

   Linnen bovenkant, ongevoerd, binnenzool van kokosvezel, buitenzool van kokosvezel. Gemaakt in Roemenië.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten
   Menu