Menu

Ulmer Kruk Max Bill

Ulmer Kruk Max Bill
  € 249,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Minder is meer

  De Ulm Stool werd in 1955 ontworpen door Max Bill, de eerste directeur van de Ulm College of Design, in samenwerking met Hans Gugelot en Paul Hildinger voor de studenten van dezelfde hogeschool. "Twee verticale planken, een horizontale, de drie stevig in elkaar geschoven, bijeengehouden door een ronde houten staaf aan de onderkant", zo beschreef een tijdgenoot het constructieprincipe van de kruk. Op die manier was het bedoeld als zitplaats, bijzettafel, plank en draaghulp voor de boeken die tijdens de studie nodig waren. Dat doet het nog steeds. Het is gemaakt in Zwitserland, de materialen zijn hetzelfde als het origineel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 33288

   Natuurlijk sparrenhout, dwarsbalk en staanderbalk beukenhout (alle houtsoorten afkomstig uit Zwitserland). Hoogte 44 cm, breedte 39,5 cm, diepte 29,5 cm. Gewicht 2,1 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu