Menu

Ulmer Kruk met Lade

Ulmer Kruk met Lade
  € 459,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Evolutionaire stuwkracht (box).

  De Ulm Stool - in 1955 ontworpen door Max Bill, de eerste directeur van de Ulm University of Design, in samenwerking met Hans Gugelot en Paul Hildinger voor de studenten van diezelfde universiteit - is een even eenvoudig als multifunctioneel meubelstuk. Het kan dienen als stoel, bijzettafel, plank en draagsteun voor de boeken die nodig zijn tijdens de studie. Het is dus een uitstekend voorbeeld van de perfectie die een object bereikt wanneer het niet meer door weglaten kan worden verbeterd. De variant die de Zwitserse fabrikant er onlangs aan heeft toegevoegd - ook een ontwerp van Master Bill zelf - neemt een van deze functies weg, maar voegt relevante functionele waarde toe in de vorm van een geïntegreerde lade zonder beslag.

  Net als de kruk zelf is deze lade gemaakt van onbehandeld vurenhout, heeft hij ingekerfde randen en is hij voorzien van een eenvoudige maar doeltreffende uittrekstop. Hoewel dit de kruk zijn oorspronkelijke functie als boekenkast ontneemt, die in de praktijk zelden voorkomt, past hij merkbaar beter in zijn rol als nachtkastje en bijzettafeltje, die hij in de loop der decennia heeft aangenomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203957

   Natuurlijk sparrenhout, dwarsbalken en bodemplaat beukenhout, lade natuurlijk sparrenhout, bodemplaat van populierenmultiplex (alle houtsoorten afkomstig uit Zwitserland). Hoogte 44 cm, breedte 39,5 cm, diepte 29,5 cm. Gewicht 3,5 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu