Menu

Twister® gereedschapsset

Twister® gereedschapsset
  € 139,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf begin april, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Wat er op het eerste gezicht uitziet als een schroevendraaier is op het tweede gezicht een complex precisiegereedschap: de Twister® heeft een rechts/links tandwiel met blokkeerstand en de ¼-inch inbus aan het uiteinde van de kling draagt een van de 20 verschillende bits die worden geleverd voor de genoemde schroeven: sleuf 2, 3, 4, 5, Phillips 1, 2, 3, Pozidriv 1, 2, 3, Torx® 10, 15, 20, 25, 30, Allen 2,5, 3, 4, 5, 6 mm.

  Gereedschap Zwitsers gereedschap

  Dit gereedschap komt uit Zwitserland en is van de allerbeste kwaliteit. Ze zijn radicaal bruikbaar en onverwoestbaar. Een speciaal ontwikkelde legering van de verwerkte staalsoorten op basis van verenstaal bereikt hoge hardheidsgraden van 58 tot 60 HRC (Rockwell-hardheid) en buitengewone taaiheid en verende eigenschappen. Al deze technische voordelen worden echter overschaduwd door het esthetische ontwerp van de gereedschappen, die niet alleen visueel maar ook door hun haptische eigenschappen overtuigen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 25788

   Dimensions: B 26 x D 13 x H 4 cm
   Weight: 660 g
   Material: Steel, Plastic
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   [an error occurred while processing the directive]

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen