fejn jewelry

Tweekleurige ring set

Goud-zilver - 52 (16,6 mm)
fejn jewelry
Tweekleurige ring set
Goud-zilver - 52 (16,6 mm)
  Goud-zilver
  € 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf begin augustus, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Twee ringen, één duo

  Delicate set van twee filigraan ringen. De zilveren ring is vrij eenvoudig, glad en rond. De vergulde ring vertoont een licht gehamerde structuur - vergelijkbaar met de "Spaanse bloem", een muntvorm met gelijkmatig verdeelde inkepingen langs de rand.

  Duurzaam versieren. fejn jewelry

  Achter het in Keulen gevestigde sieradenlabel fejn jewelry zit Dagmar Kraemer, die jarenlang in de mode- en sieradenindustrie heeft gewerkt voordat ze in 2019 haar eigen bedrijf oprichtte. Zij volgt twee leidende ideeën in haar werk. De eerste is esthetisch. De sieraden van fejn jewelry zijn geïnspireerd op de puristische mode en hebben een overeenkomstig minimalistisch en tijdloos ontwerp. De tweede gaat verder dan het uiterlijk - naar het idee van duurzaamheid. De accessoires van fejn jewelry, die allemaal echte juwelen zijn, zijn dus hoofdzakelijk gemaakt van gerecycleerd 925 zilver, dat materieel transparant blijft of 24-karaats verguld is.

  Let op:

  Houd er rekening mee dat de vergulde sieraadonderdelen na verloop van tijd en door gebruik hun vergulding kunnen verliezen, bijvoorbeeld ook door handen wassen, douchen en dergelijke.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204014

   925 zilver (gerecycleerd) en 925 zilver (gerecycleerd), 24 karaats verguld. Breedte per ring 1 mm. Totaal gewicht voor maat 54 = 0,9 g.
   925 zilver. Gewicht 0,8 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen