fejn jewelry

Tweekleurige cirkel ketting

Zilver-goud
fejn jewelry
Tweekleurige cirkel ketting
Zilver-goud
  Zilver-goud
  € 74,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Twee ringen, één ketting

  Discrete en zeer delicate zilveren ankerketting met twee middelgrote ronde cirkelvormige hangers - een in zilver en een in verguld zilver. De ketting is in lengte verstelbaar en past dus altijd.

  Duurzaam versieren. fejn jewelry

  Achter het in Keulen gevestigde sieradenlabel fejn jewelry zit Dagmar Kraemer, die jarenlang in de mode- en sieradenindustrie heeft gewerkt voordat ze in 2019 haar eigen bedrijf oprichtte. Zij volgt twee leidende ideeën in haar werk. De eerste is esthetisch. De sieraden van fejn jewelry zijn geïnspireerd op de puristische mode en hebben een overeenkomstig minimalistisch en tijdloos ontwerp. De tweede gaat verder dan het uiterlijk - naar het idee van duurzaamheid. De accessoires van fejn jewelry, die allemaal echte juwelen zijn, zijn dus hoofdzakelijk gemaakt van gerecycleerd 925 zilver, dat materieel transparant blijft of 24-karaats verguld is.

  Let op:

  Houd er rekening mee dat de vergulde sieraadonderdelen na verloop van tijd en door gebruik hun vergulding kunnen verliezen, bijvoorbeeld ook door handen wassen, douchen en dergelijke.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203579

   925 zilver (gerecycled). Lengte 42 cm, verlenging 5 cm. Hanger elk Ø 8 mm: 925 zilver (gerecycleerd) en 925 zilver (gerecycleerd), 24 karaats verguld. Gewicht 2,3 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen