Menu

Tulpenpot Terracotta

Tulpenpot Terracotta
€ 79,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Misschien was niet alles beter in het verleden - maar sommige dingen waren echt goed. Daarom kiezen wij ook graag historische modellen voor onze producten. Zo ook deze tulpenpot, die speciaal voor ons met de hand is gemaakt in een pottenbakkerij in Frankrijk: voor het zo verlangde, vrolijke en kleurrijke bloesemgenot op balkon en terras na lange winters.

Functionele vorm

We hebben deze pot gemaakt in Frankrijk volgens een historisch model. Het is speciaal gemaakt voor het planten van bloembollen, dus het is niet zo hoog (omdat de bollen slechts ondiepe wortels hebben), maar het heeft een grote diameter (zodat er veel in kunnen). De handgrepen in de schaal maken het gemakkelijker om beplante potten te vervoeren - om bijvoorbeeld de planten die op dat moment in bloei staan altijd in het zicht te kunnen verplaatsen. Met zijn brede, platte vorm is de pot ook zeer geschikt voor kruiden.

Productinformatie

Artikel nummer 85476

Gemaakt van terracotta, ongeglazuurd en vorstbestendig. Gemaakt in Frankrijk.
Volume 7 l. Hoogte 17,5 cm, Ø top 31,5 cm. Gewicht 2,9 kg. Vorm en afmetingen kunnen licht afwijken. Levering zonder inhoud.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu