Menu

Tulpenpot Terracotta

Tulpenpot Terracotta
  € 79,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf midden februari, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Misschien was vroeger niet alles beter, maar sommige dingen waren echt goed. Daarom kiezen wij ook graag historische modellen voor onze producten. Zo ook deze tulpenpot, die speciaal voor ons handgemaakt is in een pottenbakkerij in Frankrijk: voor het zo gewenste, vrolijke en kleurrijke bloesemgenot op balkon en terras na lange winters.

  Functionele vorm

  We hebben deze pot gemaakt in Frankrijk volgens een historisch model. Het is speciaal gemaakt voor het planten van bloembollen, dus het is niet zo hoog (omdat de bollen slechts ondiepe wortels hebben), maar het heeft een grote diameter (zodat er veel in passen). De schaalgrepen vergemakkelijken het vervoer van beplante potten - om bijvoorbeeld altijd de planten die op dat moment in bloei staan in het zicht te kunnen zetten. Met zijn brede, platte vorm is de pot ook zeer geschikt voor kruiden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 85476

   Gemaakt van terracotta, ongeglazuurd en vorstbestendig. Gemaakt in Frankrijk. Inhoud 7 l. Hoogte 17,5 cm, Ø bovenkant 31,5 cm. Gewicht 2,9 kg. Vorm en afmetingen kunnen licht afwijken. Levering zonder inhoud.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu