Demar Forge

Tuintafel vierkant verzinkt frame

Demar Forge
Tuintafel vierkant verzinkt frame
  € 429,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Let op: Dit artikel is bulkgoed. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Vierkant, praktisch, opvouwbaar.

  Door zijn compacte afmetingen past deze tuintafel perfect op kleinere terrassen en stadsbalkons. Dat het afkomstig is uit de werkplaats van een specialist in horecameubilair is op het eerste gezicht duidelijk: doordacht in de constructie, eersteklas in de afwerking, onberispelijk in het materiaal. Het stabiele onderstel is gemaakt van thermisch verzinkte en dus duurzaam roestvrije stalen buizen en draagt een blad van geglazuurd kastanjehout. Kastanje is een van de meest weerbestendige Europese houtsoorten, het hout is minstens zo duurzaam als het frame van de tafel. Zijn robuustheid - gemaakt voor veelvuldig gebruik op uw eigen terras (want daar is deze tafel voor bedoeld) - blijkt ook uit het absoluut solide geconstrueerde klapmechanisme. Een handomdraai - en het tafelblad staat rechtop zodat het bij nat weer gemakkelijk kan drogen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205038

   Gegalvaniseerd stalen frame. Tafelblad kastanjehout geglazuurd (hout oorsprong Turkije). 70 × 70 cm, hoogte 74 cm. Inklapbare afmetingen B 70 × D 57 × H 107,5. Gewicht 14,8 kg. Geleverd in twee delen. Het bevestigingsmateriaal voor de montage van het tafelblad op het onderstel wordt door de fabrikant meegeleverd.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen