Menu

Tuinkuip gegalvaniseerd

Tuinkuip gegalvaniseerd
169,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Gegalvaniseerd uit Westfalen. Tuinbad.

De fabrikant is een metaalwarenverwerker uit Ahlen, die al 90 jaar gegalvaniseerde tuin-, huishoudelijke en economische uitrustingen van hoge kwaliteit in zijn programma heeft. Het is een van de weinige bedrijven in het land die nog een nat verzinkingsbedrijf exploiteren. Dit ingewikkelde proces, waarbij de producten met de hand in een dompelbad worden verwerkt, zorgt voor een bijzonder schone, eersteklas galvanisatie met gladde oppervlakken - met absolute waterdichtheid.

Veelzijdig gebruik.

De tuinkuip is sowieso geschikt als regenwateropvang. Maar u kunt er ook een minivijver met een paar waterplanten mee aanleggen, die prachtig zal staan op het balkon of een klein terras. Beplant met kruiden of vaste planten kan de kuip op een vaste plaats in de tuin staan - als u het kunt opbrengen twee of drie gaten in de grond te maken voor de waterafvoer en hem niet als universele bak wilt gebruiken (voor het mengen van aarde, bijvoorbeeld).

Productinformatie

Artikel nummer 68472

Thermisch verzinkt staal (dikte 0,6 mm). Met stevige bandijzeren voet (dikte 1,25 mm) en twee stevige handgrepen. Gemaakt in Duitsland.
Volume 45 l. Hoogte 27,5 cm, breedte 72 cm, diepte 52 cm. Gewicht 4,2 kg.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu